Πάνω

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control

Posted in Uncategorized4 έτη ago • Written by adminΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control

Χωρητικότητα: 125 ml
Αποτελεσματικότητα: σχετικά αποτελεσματικό
Σχεδιασμός: πλαστικό μπουκάλι με ενδιαφέρον σχέδιο και λεπτό χρωματισμό
Εφαρμογή: ψεκαστήρας
Άρωμα: λεπτό και ευχάριστο άρωμα που ανήκει στο εκχύλισμα μπαμπού
Περιεκτικότητα: ημί-υγρό, κολλώδες, άχρωμο

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Σκοπός

Η εναλλακτική λύση Kendi Oil Dry Oil Mist έχει σχεδιαστεί για να πειθαρχήσει τα λεπτά, απείθαρχα και φριζαρισμένα μαλλιά.

Θα αποτελέσει μια διάσωση για τα μαλλιά που στερούνται τη λάμψη, που έχουν χάσει τη ζωτικότητά τους και είναι δύσκολα στο styling.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Σύνθεση & Δράση

Παρά το γεγονός ότι το Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control έχει σχεδιαστεί κυρίως για το styling των μαλλιών, η παρουσία των φυσικών ελαίων το καθιστά κάτι περισσότερο από ένα προϊόν styling. Το Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist είναι μια λεπτή περιποίηση μαλλιών που παρέχει στα μαλλιά θρέψη και προστασία από όλες τις πιθανές βλάβες. Την ίδια στιγμή, το καλλυντικό εξουδετερώνει την αφυδάτωση.

Το λάδι για τα μαλλιά έχει πολύ βολικό τρόπο εφαρμογής, ο ψεκαστήρας ψεκάζει το προϊόν στα μαλλιά και τα καλύπτει με μια λεπτή στρώση. Ένα άλλο θετικό χαρακτηριστικό του καλλυντικού είναι το άρωμα που ανήκει στο εκχύλισμα μπαμπού. Το Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control δεν περιέχει parabens ούτε τεχνητά χρώματα, αλλά εκπλήσσει με την ποικιλία των επτά ελαίων που είναι υπεύθυνα για την θρέψη των μαλλιών. Επιπλέον, αυτά τα έλαια παρέχουν ενυδάτωση, εντείνουν τη λάμψη, βελτιώνουν την κατάσταση και τη ζωντάνια των μαλλιών. Αυτό το προϊόν ομορφιάς εμποδίζει την αποδυνάμωση των μαλλιών καθώς προστατεύονται από τους δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control εριέχει Ελαιόλαδο Ηλίανθου, Λάδι Jojoba, Λάδι Φρούτων Πάθους, Λάδι Kendi, Λάδι Σπόρου Σταφυλιού, Έλαιο Αβοκάντο και το εξωτικό έλαιο που εξάγεται από το Δέντρο Kukui Nut. Αυτές οι φυσικές ουσίες όχι μόνο φροντίζουν το εξωτερικό στρώμα των μαλλιών αλλά και ρυθμίζουν τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε κάθε μία τρίχα. Με άλλα λόγια, μπορεί να εισχωρήσει στα μαλλιά και να επηρεάσει θετικά τον πυρήνα τους. Το Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control συμπληρώνεται με ψευδάργυρο και μαγνήσιο που είναι τα στοιχεία χωρίς τα οποία η τρίχα επιδεινώνεται, γίνεται θαμπή και πέφτει. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος έχει άμεση επίδραση στην παραγωγή κερατίνης – το κύριο συστατικό των μαλλιών.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Οδηγίες Χρήσης

Το Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control μπορεί να εφαρμοστεί με μερικούς τρόπους. Μπορεί να ψεκαστεί πάνω από υγρά μαλλιά αμέσως μετά το πλύσιμο ή αμέσως μετά το στέγνωμα. Το Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control βοηθά να φτιάξετε τα μαλλιά σας. Για το λόγο αυτό, το καλλυντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για λοσιόν για το styling των μαλλιών.

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Πλεονεκτήματα

  • εύκολη εφαρμογή
  • ελαφριά φόρμουλα που δεν επιβαρύνει
  • όμορφο άρωμα
  • ωραία συσκευασία
  • μεγάλο αριθμό φυσικών ελαίων
  • 2 σε 1 προϊόν: περιποιείται και θρέφει τα μαλλιά

Alterna Kendi Oil – Dry Oil Mist – Μειονεκτήματα

  • δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής
  • όχι αρκετά αποτελεσματικό
  • δεν θρέφει τους βολβούς των μαλλιών