Πάνω

Davines OI OIL Absolute Beautifying Potion With Roucou Oil

Posted in Uncategorized4 έτη ago • Written by adminΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Davines OI OIL Absolute Beautifying Potion With Roucou Oil

Χωρητικότητα: 50 ml
Αποτελεσματικότητα: σχεδόν καθόλου αποτελεσματικό
Σχεδιασμός: ένα πλαστικό μπουκάλι και απλό αλλά κομψό σχέδιο
Εφαρμογή: μία μικρή αντλία
Άρωμα: έντονο, γλυκό
Περιεκτικότητα: ημί-υγρό, άχρωμο

Davines OI OIL – Σκοπός

Το Davines Oi Oil είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών. Προστατεύει τα ξηρά, εύθραυστα μαλλιά και προσφέρει όμορφη εμφάνιση σε οποιοδήποτε τύπο τρίχας. Το λάδι είναι κατάλληλο για βαμμένα, ξεβαμμένα, σγουρά και ίσια μαλλιά. Το κύριο καθήκον της Davines OI OIL είναι η άμεση βελτίωση της εικόνας των μαλλιών και η δημιουργία στην επιφάνεια τους ενός αποφρακτικού στρώματος που κάνει τα μαλλιά εμφανώς παχύτερα.

Davines OI OIL – Σύνθεση & Δράση

Το Davines Oi OIL είναι ένας συνδυασμός συνθετικών ελαίων που αναπτύσσονται στα εργαστήρια της εταιρείας (δυστυχώς, είναι comedogenic) και το εξωτικό φυσικό λάδι Roucou που υποστηρίζεται από το Sunflower Oil. Ο σκοπός του καλλωπιστικού μίγματος είναι να ομορφύνει τα μαλλιά αμέσως. Τα συνθετικά έλαια είναι υπεύθυνα για την απόδοση της λάμψης και τη βελτίωση της κατάστασης των μαλλιών. Επιπλέον, τα έλαια προστατεύουν τις εσωτερικές δομές των μαλλιών έτσι ώστε να αποτρέψουν περαιτέρω αλλοιώσεις.

Τα φυσικά έλαια, λόγω της διεισδυτικής δράσης, μπαίνουν βαθιά στον πυρήνα των μαλλιών και γεμίζουν όλα τα κενά.

Το Davines OI OIL περιέχει επίσης μια σειρά από συνθετικές σιλικόνες, που δημιουργήθηκαν ειδικά για το λάδι μαλλιών Davines. Αυτά δημιουργούν το αόρατο κάλυμμα στην επιφάνεια των τριχών, κάνοντας τον όγκο και την ελαστικότητα των μαλλιών να αυξάνεται και εντείνουν τη λάμψη. Χάρη σε αυτό, τα μαλλιά είναι ωραία στην αφή και σταματούν να είναι τραχιά.

Davines OI OIL – Οδηγίες Χρήσης

Το Davines OI OIL μπορεί να εφαρμοστεί με μερικούς τρόπους:

  • σε σταγνά μαλλιά κατά τη διάρκεια του styling καθώς και μερικές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (οποιαδήποτε στιγμή που αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας έχουν χάσει την ομορφιά τους)
  • σε νωπά μαλλιά πριν από το στέγνωμα, έτσι προστατεύετε τα μαλλιά από τον θερμό αέρα που παράγεται από τη συσκευή. Το styling των μαλλιών θα είναι ευκολότερο και τα φυσικά έλαια θα απορροφηθούν γρηγορότερα

Davines OI OIL – Πλεονεκτήματα

  • όμορφη, αυθεντική συσκευασία
  • περιέχει εξωτικό λάδι Roucou
  • είναι τέλειο για το styling των μαλλιών
  • είναι καλό για μαλακτικό και προσθέτει λάμψη

Davines OI OIL – Μειονεκτήματα

  • δεν είναι κατάλληλο για θεραπεία βαθιάς αναγέννησης των μαλλιών
  • όχι αρκετά αποτελεσματικό
  • δεν θα αρέσει σε όλους το γλυκό άρωμα του καλλυντικού
  • πολλές σιλικόνες και comedogenic ουσίες στη σύνθεση