Πάνω

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

Posted in Uncategorized4 έτη ago • Written by adminΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

Χωρητικότητα: 100 ml
Αποτελεσματικότητα: αποτελεσματικό
Σχεδιασμός: ένα όμορφο και απλό γυάλινο μπουκάλι που συνοδεύεται από μία όμορφη ετικέτα
Εφαρμογή: ένα μεγάλο, γυάλινο σταγονόμετρο ασφαλισμένο με μεταλλικό πώμα cap
Άρωμα: ισχυρό, φυτικό και (δυστυχώς) όχι ευχάριστο
Περιεκτικότητα: ημί-υγρό με σκούρο πορτοκαλί απόχρωση

Khadi Vitalising Hair Oil – Σκοπός

Το λάδι αποτελεί μια ιδιαίτερη φροντίδα σχεδιασμένη για όσους έχουν εξαιρετικά εξασθενισμένα, εύθραυστα μαλλιά που πέφτουν.

Το Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil υποστηρίζει την ανάπτυξη των τριχών και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση των μαλλιών.

Khadi Vitalising Hair Oil – Σύνθεση & Δράση

Το λάδι σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους κανόνες του Ινδουισμού της Αγιουρβέδα, της Ανατολικής φιλοσοφίας και της ιατρικής. Το Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil περιέχει τα εκχυλίσματα και τα διαβροτικά βότανα που είναι γνωστά και αναγνωρισμένα στην Ινδία για τα θεραπευτικά και καλλωπιστικά χαρακτηριστικά τους (Amla, Bhringraj, Brahmi). Αυτά είναι τρία βότανα στα οποία το Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil οφείλει τη δύναμή του. Αυτά επιταχύνουν την ανάπτυξη των μαλλιών, θεραπεύουν τους βολβούς των μαλλιών και εμποδίζουν την απώλεια μαλλιών. Ταυτόχρονα, τα φυτικά εκχυλίσματα καθυστερούν τις διαδικασίες γήρανσης. Αυτά τα φυτά, όλα μαζί σε ένα μίγμα φυσικών ελαίων (δηλ. Δεντρολίβανο, σπόρος καρότου, καστορέλαιο, καρύδα και σησάμι) αυξάνουν τον όγκο των μαλλιών και επιβραδύνουν το γκριζάρισμα. Τα έλαια που υπάρχουν στο Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil είναι η ποικιλία των καλών λιπαρών οξέων και μετάλλων που συμβάλλουν στην υγεία και την ομορφιά των μαλλιών. Ένα τέτοιο μείγμα ουσιών, στερημένο από επιβλαβείς parabens, σιλικόνες και άλλες comedogenic ουσίες, παρέχει στα μαλλιά την πλήρη αναγέννηση. Το Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil είναι κατάλληλο για τη θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής. Αυτό το προϊόν θεωρείται ως ένα είδος κοντίσιονερ που αναζωογονεί μόνο αδύναμα και κατεστραμμένα μαλλιά. Το καλλυντικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για το styling των μαλλιών.

Khadi Vitalising Hair Oil – Οδηγίες Χρήσης

ο λάδι πρέπει να τρίβεται στα μαλλιά και να μαλάσσεται στο τριχωτό της κεφαλής. Η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν πρέπει να επιβαρύνει υπερβολικά τα μαλλιά (5 ml του ελαίου είναι η μέγιστη ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για μία εφαρμογή). Το Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil πρέπει να αφεθεί στα μαλλιά για 2 ώρες τουλάχιστον, και στη συνέχεια ξεπλένεται με ένα λεπτό σαμπουάν. Στην περίπτωση των εξαιρετικά αποδυναμωμένων και κατεστραμμένων μαλλιών, προτείνεται να αφήσετε το Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil για μια νύχτα, αφού το εφαρμόσετε στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Αυτό θα βοηθήσει στην αναγέννηση των βολβών των μαλλιών.

Khadi Vitalising Hair Oil – Πλεονεκτήματα

  • όμορφη συσκευασία
  • αποτελσματικό
  • μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής
  • ενδυναμώνει τους βολβούς των μαλλιών
  • παρέχει βαθιά και επαγγελματική αναγέννηση

Khadi Vitalising Hair Oil – Μειονεκτήματα

  • δυσάρεστο, έντονο άρωμα
  • το γυάλινο σταγονόμετρο μπορεί να σπάσει
  • το λάδι δεν είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση
  • δεν είναι κατάλληλο για styling, δεν περιποιείται τα μαλλιά