Πάνω

NANOIL HAIR OIL

Posted in Uncategorized4 έτη ago • Written by adminΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο NANOIL HAIR OIL

το καλύτερο λάδι μαλλιών - Nanoil

Χωρητικότητα: 100 ml
Αποτελεσματικότητα: πολύ αποτελεσματικό
Σχεδιασμός: γυάλινη φιάλη, όμορφη και κομψή, μοντέρα, τέλεια για την αποθήκευση φυσικών ελαίων που είναι ευαίσθητα στο ηλιακό φως
Εφαρμογή: μια επαρκής και ακριβής αντλία
Άρωμα: απαλό και ευχάριστο
Περιεκτικότητα: ημί-υγρό, ιδανικό για εφαρμογή

Nanoil Hair Oil – Σκοπός

Το λάδι μαλλιών Nanoil είναι ένα προϊόν που αντιμετωπίζει κάθε είδος τρίχας και κάθε τύπο πορώδους τρίχας. Ανεξάρτητα από το ότι τα μαλλιά είναι κατεστραμμένα και στεγνά, αν είναι παχιά και βαριά, το Nanoil hair oil είναι σε θέση να παρέχει επαγγελματική φροντίδα και στα τρία επίπεδα πορώδους. Για το λόγο αυτό, το λάδι διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, το καθένα από τα οποία είναι υπεύθυνο για τη θεραπεία διαφορετικού τύπου τρίχας.

Αυτό εγγυάται τη μη συνηθισμένη απόδοση του λαδιού που προσφέρει τις ουσίες που χρειάζονται τα μαλλιά για να αναπτυχθούν και να είναι υγιή και να φαίνονται όμορφα.

Nanoil Hair Oil – Σύνθεση & Δράση

Κάθε μία από τις τρεις εκδόσεις Nanoil χαρακτηρίζεται από διαφορετικό συνδυασμό φυσικών ελαίων. Ο λόγος για τον οποίο το λάδι χωρίζεται σε τρία διαφορετικά προϊόντα είναι για να κάνει τα μόρια να ταιριάζουν ιδανικά στη δομή των μαλλιών. Χάρη σε αυτό, το Nanoil φροντίζει για τα παχιά και άκαμπτα μαλλιά χαμηλού πορώδους, αυξάνοντας τον όγκο και την απαλότητα εξίσου αποτελεσματικά όπως φροντίζει τα μαλλιά υψηλού πορώδους που απαιτούν ισχυρή αναγέννηση και ενυδάτωση. Το Nanoil ρυθμίζει επίσης το τριχωτό της κεφαλής και επιταχύνει την ανάπτυξη της τρίχας, σταματώντας ταυτόχρονα την υπερβολική τριχόπτωση.

Nanoil Hair Oil – Οδηγίες Χρήσης

Το Nanoil είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει απεριόριστες μορφές εφαρμογής. Με τη χρήση του Nanoil, μπορείτε να κάνετε πλήρη θεραπεία μαλλιών με λάδι, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής, ή μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνο στη μέση του μήκους, σε υγρά ή στεγνά μαλλιά, με τη μορφή ενός απαλού μαλακτικού που κάθεται στα μαλλιά. Επιπλέον, το Nanoil μπορεί να αντικαταστήσει μια λοσιόν προστασίας από τη θερμότητα και ένα σπρέι για το styling των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί μερικές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντα όταν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται επιπλέον θρέψη.

Nanoil Hair Oil – Πλεονεκτήματα

  • αναζωογονεί τα μαλλιά από το εξωτερικό, το εσωτερικό, καθώς ενισχύει τους βολβούς της τρίχας
  • επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών και κάνει τα μαλλιά παχύτερα
  • αποτρέπει την τριχόπτωση
  • φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής
  • βελτιώνει άμεσα την εμφάνιση των μαλλιών
  • δεν περιέχει παραμπέν και σιλικόνες
  • μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής
  • έχει ένα όμορφο άρωμα και ακόμη πιο όμορφη συσκευασία

Nanoil Hair Oil – Μειονεκτήματα

  • Πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο πορώδους τρίχας για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη έκδοση του λαδιού